Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın Kapısı, evgin durumlarda bünyedan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve adam yaşamını temel kayran, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin uran ve öteki özellikleriyle birlikte konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuşdolaşma.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı esna otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden azca olmamalıdır.

Hiç Kanatlı Yangın Bapları; Yegâne kanatlı tasar çizimıyla, mikro mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış esenlar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı kesinlikle bakım strüktürlmalıdır? Yangın kapıları nizamlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin kip olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının muayene edilmesini dâhilerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek Yangın Merdiveni Kapısı amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle baş başa şerik özellikleri, dayanıklı ve ciddi dokumada olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde kanuni işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page